Einde seizoen 2019-2020 & wat intussen?

Beste spelers, ouders

Jullie hebben het wellicht al vernomen in de media: het voetbalseizoen in de amateur en provinciale reeksen alsook het jeugdvoetbal wordt stopgezet omwille van het coronavirus (https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/jeugd-en-amateurcompetities-voetbal-vlaanderen-definitief-stopgezet). Dat is uiteraard zeer jammer, maar het is de enige juiste beslissing die genomen kon worden. De gezondheid van iedereen staat nu voorop. Misschien kunnen er eind mei/begin juni nog tornooien worden georganiseerd, maar voorlopig hebben we daar zelf geen zicht op.

Gelukkig is het niet verboden om te bewegen en actief bezig te blijven, mits naleving van de door de overheid gecommuniceerde maatregelen uiteraard. Daarom geven we graag wat ‘voetbalhuiswerk’ mee via de onderstaande links:


  • Techniektrainer Thomas Vlaminck maakt ook filmpjes van allerlei oefening die gerust thuis kunnen ingeoefend worden. Thomas is te volgen via YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCsI-Q2zFgAZRTLPkVmIdSdw) Ook via zijn FaceBook pagina (https://www.facebook.com/thomasvlaminck/) kan je héél veel filmpjes terugvinden die leuk zijn om thuis eens te proberen. Het zijn er te veel om allemaal hier te posten.

  • En vergeet natuurlijk niet ons eigen ganzenbord spel die je in bijlage kan vinden. Het staat iedereen vrij de opdrachten aan te passen naar eigen kunnen.

Wie filmpjes heeft mag dit zeker doorsturen. Dan voegen we deze toe op onze FB pagina.

Hou het veilig, en hopelijk kunnen we snel weer van ons geliefkoosde spelletje genieten.

Met sportieve groeten,

Sportieve cel Jeugd

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SPONSORS

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.

Sponsors met een eigen site kan je op doorklikken!

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.