Diploma’s voor onze trainers

Meerdere trainers uit onze jeugdwerking volgden in de tweede helft van het vorige seizoen een opleiding. In de loop van de maand juni kregen zij ALLEMAAL de bevestiging dat zij de daaraan gekoppelde examens succesvol hadden afgerond. Onze welgemeende felicitaties dus voor Jurgen Troch (Uefa-B), Pieter Van Liedekerke (Uefa-B), Kenneth Devos (Getuigschrift B), Dave Corthals (Getuigschrift B), Peter Verlinden (Getuigschrift C) en Steven De Rouck (Talentscout)!

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SPONSORS

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.

Sponsors met een eigen site kan je op doorklikken!

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.