FC Mere bracht ode aan Lucien Van Impe

Erpe-Mere huldigt in 2016 haar ere-burger Lucien Van Impe die 40 jaar geleden als laatste Belg de gele trui behaalde. Toen stond Mere op zijn kop, alle dagen feest.

Ook FC MERE bracht hulde aan Lucien. We deden dit door onze laatste thuismatch van het seizoen tegen Wit-Zwart Sint Antelinks in het teken van de Tour de France 1976 te plaatsen. Onze jongens speelden hun laatste seizoensmatch in de befaamde bollekestrui en de keeper draagt de gele trui! Lucien Van Impe zelf gaf de aftrap voor deze match. Om Lucien te huldigen vormden de jeugdspelers van FC MERE een erehaag tot aan de middenstip.

Voor de aanvang van die match waren ook sponsors en sympathisanten uitgenodigd voor een Tour de France – Foot Lunch in de kantine van FC MERE.

Tijdens deze activiteit worden ook de spelers van het eerste elftal 1976 onder de aandacht gebracht : ook zij werden kampioen in dat voetbalseizoen. Heel wat oud-spelers kwamen dan ook naar onze footlunch.

FC MERE is blij op deze manier als plaatselijk voetbalploeg, sterk verankerd in het verenigingsleven van het dorp Mere, haar steentje bijgedragen te hebben aan DE ZOMER VAN LUCIEN!

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SPONSORS

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.

Sponsors met een eigen site kan je op doorklikken!

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.