Paasstage Seizoen 2015-2016 succesvol afgerond!

Naar jaarlijkse traditie organiseerde FC Mere terug zijn paasstage. We verwelkomden iets meer dan 100 deelnemers tussen 4 en 13 jaar oud. Bij deze nog eens een extra bedanking voor het enthousiasme waarmee alle deelnemers 4 dagen actief hebben geparticipeerd aan de stage en minstens even belangrijk ook bedankt trainers, organisatoren en vrijwilligers voor jullie inzet en energie. Jullie hebben ervoor gezorgd dat het ook dit ook dit jaar opnieuw een super editie is geworden!

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SPONSORS

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.

Sponsors met een eigen site kan je op doorklikken!

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.