Nieuwe jeugdvoorzitter: Christophe Troch

Een tijdje terug heeft Patrick Naulaerts meegedeeld als jeugdvoorzitter te stoppen. Patrick heeft als bestuurslid en als jeugdvoorzitter voor onze jeugdwerking een belangrijke rol gespeeld bij de vernieuwde werking van onze club.

Patrick was één van de drijvende krachten bij het opmaken van het Foot Pass-dossier, waardoor onze club twee sterren behaalde en later ook het provinciale label. Dank je, Patrick, we weten dat je onze club een warm hart toedraagt, en ons bij sommige activiteiten wel nog zal komen ondersteunen.

En we zijn heel blij jullie een waardige vervanger te kunnen voorstellen. Christophe Troch heeft zich bereid verklaard deze functie op zich te nemen. Christophe is momenteel trainer bij U15P, maakt als lid van de financiële cel van onze club deel uit van de Raad van Bestuur en kent het reilen en zeilen van onze club, wat sterke troeven zijn.

Wat vooral belangrijk is: Christophe kent onze voetbalvisie. We zijn ervan overtuigd dat Christophe de jeugdwerking van onze club op de eerste plaats zal zetten en mee zal zorgen voor een verdere uitbouw van onze club.

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
SPONSORS

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.

Sponsors met een eigen site kan je op doorklikken!

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.