Kledij seizoen 2020-2021

Beste spelers, beste ouders

 

Omwille van de coronamaatregelen zijn er dit jaar bij het begin van het seizoen geen fysieke pasmomenten voorzien. Bestellingen kunnen gebeuren aan de hand van de bestelbon in te vinden via de links hieronder.   Daarnaast vinden jullie we ook een vergelijkende maattabel mee alsook een gedetailleerd overzicht van de maten van de Jako-kledij. Dit moet jullie toelaten om de juiste kledijmaten te bepalen en bestellen.


Iedereen krijgt dit seizoen sowieso het clubpakket, dit is inbegrepen in het lidgeld. Voor extra kledij, gelieve de bestelbon ‘losse kledij via club’ te gebruiken. U zal merken dat bepaalde extra artikelen enkel via de webshop (https://fcmere.shop4clubs.eu/ of via de link hierboven)  kunnen worden besteld.

Voor bestellingen van 40 EUR of meer moeten er geen verzendkosten worden betaald. Zoals tevens vermeld in de bestelbon, kan kledij om hygiënische redenen niet worden omgeruild. De eerste grote bestelling van kledij zal begin juli gebeuren.


Opgelet: enkel indien we de ingevulde bestelbon en het lidgeld tegen 3 juli hebben ontvangen, zullen we de bestelling effectief plaatsen. Een volgende bestelling zal pas later en bij voldoende volume worden geplaatst.

 

Sowieso kan een speler niet deelnemen aan trainingen of wedstrijden zolang het lidgeld niet werd betaald. 

 

Sportieve groeten, 

Het bestuur

SPONSORS

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.

Sponsors met een eigen site kan je op doorklikken!

Voor meer info klik door op de logo's!

© 2016 by FC Mere.